Zumba Fitness

Holdet er gået på sommerpause

Instruktør: Helle Birck Mikkelsen

Forrygende, festlig og svedig Zumba® Fitness hver torsdag kl. 19.00.

Kom og få sved på panden og bliv i godt humør. Alle kan være med - også selv om man ikke er en stjerne på dansegulvet... (børn er også velkomne).

Det handler bare om at svede og have det sjovt. Kom glad eller sur... Du er i godt humør når du går hjem! Lækre latinamerikanske rytmer, lidt fra hitlisterne og en enkelt syng-med sang - så er vi klar til at shake :-)

Pris: 895 kr. (eller med abonnement)