Tirsdag 17.45 -19.00 (Sara)
Torsdag 17.15 - 18.30 (Else)

I Foyer Syd (Yoga-lokalet) i Arenaen

Instruktører: Sara Durand og Else Margrethe Fischer

Sara Durand er uddannet yogalærer ved Yogahuset af Konstantin Konstantinou. Hun har undervist hold i alle aldersgrupper, helt fra 4.klasse og op til seniorer.

På dette yogahold vil vi bringe nærvær til krop og sind gennem klassisk Hatha yoga. Via sekvenser af stillinger med en flydende overgang, løsnes spændinger i kroppen, forbedres konditionen og fremmes evnerne til at finde fokus og koncentration.

Yogaen er for alle uanset alder, køn og tidligere erfaringer med yoga. Det er derfor ikke nødvendigt at være specielt smidig eller stærk. Det har større betydning, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. Efter den afsluttende afspænding vil du som deltager opnå en fornemmelse af afspændthed og energi på samme tid.

Else Margrethe Fischer har været højskolelærer i 25 år. Uddannet yogalærer på Yogaskolen i Helsingør ved Søren Rasmussen.

På dette hold vil du blive undervist i yogaens smidiggørende og styrkende øvelser.

Vi vil arbejde med åndedrættet, således at bevælgelsen følger vejrtrækningen i rolige glidende forløb. Dette træner bevidst væren i nuet og har en afstressende virkning på både krop og sind. Hver undervisningsgang afsluttes med en guidet afspænding af hele kroppen. Egnet til såvel begyndere som mere øvede og åbent for alle køn.

Hvis du tænker at yoga er noget for dig, så kom iført tøj til bevægelse. Medbring gerne tæppe til afspænding.

Tilmelding er gratis hvis du har abonnement i Ollerup Gymnastikforening - læs mere her.
Du er velkommen til at tilmelde dig begge dage.

Alternativt koster det 895 kr. for ét hold i en sæson.