Tirsdag 18.30 - 20.00 i Foyer Syd (Yoga-lokalet) i Arenaen

Instruktør: Charlotte Kohlbach

Yoga er for alle og vi skal dyrke klassisk yoga, som arbejder med hele kroppen fysisk og mentalt gennem øvelser, vejrtrækning, afspænding og meditation.

Vi skal give os selv et fri-rum, hvor vi kommer fra hovedet og ned i kroppen, hvilket giver ro, fordybelse og velvære.
Vi skal strække muskler og bindevæv, øge muskelmasse og bevægelighed samt forbedre blod- og energicirkulation.
Kom som du er i tøj du kan bevæge dig i og vær med på dit niveau.

Denne yogaklasse varer 1 1/2 time og består af opvarmning, øvelser og afspænding.

Tag gerne dit eget yogaunderlag + et tæppe med. Ellers har vi også noget du kan låne.

Efter yoga om tirsdagen er der fri adgang til svømmehallen fra 20.15 - 20.45.

Pris: 895 kr. (eller gratis med abonnement)