Voksenspring 18+

Voksenspring torsdag 19.30 - 21.00

Man bliver aldrig for gammel til at lære…
...Så kom op af stolen og start til voksenspring i højskolens facilitetsrige springcenter om torsdagen.

Vi starter opvarmningen i OD-hallen fra 19.30 og fra kl. 20.00-21:00 har vi springcentret.

Målet er, at vi starter med at lære de grundlæggende teknikker, hvorefter vi arbejder os op mod de flotte og sværere spring. Det skal lige pointeres, at det er et hold for ALLE niveauer, så der er ingen undskyldning for at blive væk!

Sæsonen løber fra uge 38 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Holdet deltager ikke i opvisninger.

Holdleder: Christian Munk
Hjælpetræner:

Pris: 895 kr. (Hvis du har abonnement i Ollerup Gymnastikforening kan du gratis tilmelde dig holdet.)

Tilmelding her