Voksenhold

Tilmelding til voksenholdene kræver fra sæsonen 2019/20 et abonnement.
Når du har et abonnement i Ollerup Gymnastikforening, kan du udover gymnastikholdene frit benytte alle hold i Motion & Fitness.

Prisen er 120 kr. pr. måned (90 kr. for seniorer og 60 kr. for studerende)

Abonnement købes her.

Når du har købt et abonnement, skal du efterfølgende tilmelde dig holdet nedenfor.

Q-vinder der vil... (rytmisk gymnastik)

Mandag 18.00 - 19.15 i OD-hallen

Q-vinder der vil ..... Er for dig, som vil:
Træne, bevæge, strække, bøje, runde, vippe, hoppe, løbe, svede, puste, ånde, råbe, snakke, grine, stønne, vride, dreje, krumme, styrke, danse, svinge, huske, lære og prøve bevægelser, koreografere, udfordres, strammes op, smidiggøres.
Til hver træning er målet at blive arbejdet igennem, så vi kan mærke, at vi har trænet. Samtidig skal der være plads til hygge og samvær.
Vi arbejder os stille og roligt op - udfordrer vore kroppe med forskellige bevægelsestempi, bevægelsestyper og bevægelsesflow. Der vil indgå brug af forskellige redskaber og håndredskaber. Motivation til bevægelse og lyst til at mærke sig selv er drivkraften for deltagerne. Medbring meget gerne sko og en vanddunk.
Alle er velkomne - nye som "gamle" -
Vi glæder os til en aktiv sæson med jer. Vi ses om mandagen!

Holdledere: Trine S. Larsen og Anette Hjort

Motionsherrer inkl. svømmehal

Tirsdag 19.00 - 20.00 i den gamle gymnastiksal og 20.15 - 20.45 i svømmehallen.

Motion for mænd
Oprethold kroppens smidighed, bevægelighed og holdning gennem hele livet.
Alle kan deltage uanset tidligere tilknytning til gymnastik.
Bevar styrken i hele kroppen gennem seriøs træning.
Forløb: opvarmning, kondition, ryg- og mavemuskler, smidighed og udstrækning.
Et godt tilbud til dig, der vil det bedste for din krop.

Holdleder: Hans Højly
Livvredder: Jan Christensen

Voksenspring

Torsdag 20.00 - 21.30 i OD-hallen/springceteret

Man bliver aldrig for gammel til at lære…
...Så kom op af stolen og start til voksenspring i Ollerups facilitets rige springcenter om torsdagen. Vi starter opvarmningen i OD-hallen fra 20.00 og fra kl. 20.30-21:30 har vi springcentret. Målet er, at vi starter med at lære de grundlæggende teknikker, hvorefter vi arbejder os op mod de flotte og sværere spring. Det skal lige pointeres, at det er et hold for ALLE niveauer, så der er ingen undskyldning for at blive væk!

Holdleder: Christoffer V. Jensen