Turbodrenge 1.-2. klasse

Turbodrenge (1. - 2. klasse) tirsdag 17.45 - 19.15

Er du dreng, går i 1.-2. klasse og har masser af energi?
Har du lyst til at blive stærk, kanon sej og dygtig til saltoer, vejrmøller, flikflak og en masse andet gymnastik i det fedeste springcenter? Så er dette hold noget for dig!!

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Sydfynsopvisning 4-5/3-2023.
Lokalopvisning 25/3-2023.

Holdledere: GymSydfyn trænere
Hjælpetræner:
Spirer:

Pris: 1.095 kr. inkl. opvisningstøj

Tilmelding her

Vil du gerne supplere holdet med en ekstra træning hver uge?
Så kan du tilmelde dig Ekstraspring (mandag 17.00 - 18.30).
Der gives en rabat på 400 kr. ved tilmelding til hold nr. 2 (man skal være tilmeldt sit primære hold først).