TeenFitness

TeenFitness er et nyt koncept i Ollerup Gymnastikforening.

Her får de unge adgang til mange af de fitnesshold som vi i forvejen har til de voksne, men tilpasset deres alder.
  • CrossGym Teen - fra 12 år
  • Indoor Cycling Junior - fra 12 år/minimumshøjde 135 cm
  • Floorball Junior - fra 9 år
  • DanceFit - fra 15 år
  • Motionscenter for unge 12-15 år ifølge med forældre, fra 15 år på egen hånd
Et abonnement for unge koster 75 kr. om måneden eller 600 kr. for hele sæsonen - du køber det her.

Du kan læse mere om de enkelt hold på undersiderne.

Har du gode idéer til et nyt hold for unge? Så tøv ikke med at tage kontakt til os!