Springgymnastik

Kanonkugler Mix (0.-1. klasse)

Tirsdag 17.30 - 18.45 i bevægelsessalen/springcenteret

Her går vi fra leg til mere seriøs gymnastik. Det forventes at børnene kan modtage en besked og stå i en kø, før de rykker op på dette hold.
Vi starter med en halv times opvarmning til musik, hvor børnene får lov at svinge, hoppe og løbe. Herefter arbejder vi på en legende facon med grundtræning til spring. Vi skal slå forlæns og baglæns kolbøtter, lave vejrmøller, stå på hænder og selvfølgelig hoppe i trampoliner.

Holdledere: Helle og Erik

Pris: 875 kr. (inkl. gymnastikdragt/t-shirt til forårsopvisningen)

Drengespring Micro (2.-3. klasse)

Tirsdag 17.30 - 19.00 i OD-hallen/springcenteret.

Er du dreng, går i 2. - 3. klasse og har masser af energi?
Har du lyst til at blive stærk, kanon sej og dygtig til saltoer, vejrmøller, flikflak og en masse andet gymnastik i det fedeste springcenter? Så er dette hold noget for dig!!

Holdledere: Theis og Trine

Pris: 1.075 kr. (inkl. t-shirt og shorts til forårsopvisningen)

Pigespring Micro (2.-3. klasse)

Onsdag 17.30 - 19.00 i bevægelsessalen/springcenteret.

Er du pige, går du i 2. - 3. klasse og har du lyst til at udfordre dig selv med seje serier og fede spring? Så er dette holdet for dig!
Vi skal lære rytmiske serier og nye spring, samtidig med at vi forbedre dem vi allerede kan. Vi skal lege og grine sammen. Vi skal svede sammen og blive stærkere, hurtigere og mere udholdende. Og vigtigst af alt, vi skal pleje det sociale ved at have det sjovt sammen med nye venner, og dem vi allerede kender.

Holdledere: Cathrine, Benedikte og Sophia

Pris: 1.075 kr. (inkl. gymnastikdragt til forårsopvisningen)

Drengespring Mini (4.-6. klasse)

Torsdag 17.30 - 19.00 i OD-hallen/springcenteret.

Til alle drenge der er vilde med at springe.
Stor- og minitrampoliner, airtracks,  samt en masse andre redskaber krydret med grundgymnastik og smidighed, er ingredienserne på dette hold. Seriøs træning så vi kan blive dygtige, uden at glemme…AT VI SKAL HAVE DET SJOVT!
Vi vil varme op sammen og derefter vil vi fokusere på springtræning i springcenteret.
Vi slutter sæsonen med at lave 1-2 opvisninger, så vi kan vise hvor gode vi er blevet. Kom frisk seje drenge... vi ses!!!

Holdledere: Janus og Rasmus

Pris: 1.075 kr. (inkl. t-shirt og shorts til forårsopvisningen)

Pigespring Mini (4.-5. klasse)

Torsdag 17.30 - 19.00 i bevægelsessalen/springcenteret.

Til alle piger der er vilde med at springe.
Stor- og minitrampoliner, airtracks, samt en masse andre redskaber krydret med grundgymnastik og smidighed, er ingredienserne på dette hold. Seriøs træning så vi kan blive dygtige, uden at glemme…AT VI SKAL HAVE DET SJOVT!
Vi slutter sæsonen med at lave 1-2 opvisninger, så vi kan vise hvor gode vi er blevet. Kom frisk seje piger... vi ses!!!

Holdledere: Kamilla og Jens

Pris: 1.075 kr. (inkl. gymnastikdragt til forårsopvisningen)

Ollerup Mix (juniorholdet)

Torsdag 18.30 - 20.30 i OD-hallen/springcenteret.

Holdet for de ældste børn, som ikke længere kan gå på Drengespring Mini eller Pigespring Mini.

KAN DU NOGET - VIL DU NOGET - TØR DU NOGET?
Så er juniorholdet sikkert noget for dig. Du vil blive mødt af topmotiverede ínstruktører der både KAN, VIL og TØR noget med dig. Det vigtigste er dog at du vil lære. Vi vil udfordre dig på dit niveau både fysisk, teknisk og rytmisk. Vi vil gerne være med til at lave en god træningskultur, som vægter ligeværd, kammeratskab og hjælpsomhed.

Holdledere: Kamilla og Christoffer

Pris: 1.275 kr. (inkl. opvisningstøj)

Ekstraspring (fra 2. klasse)

Mandag 17.30 - 19.00 i bevægelsessalen/springcenteret.

Ekstraspring skal ses som et supplement til vores øvrige springhold. Her får dem som gerne vil udvikle sig endnu mere inden for springgymnastikken, mulighed for at træne en ekstra gang om ugen. Vi starter i uge 38 (2 uger efter de øvrige hold).

Tilmelding forudsætter, at man i forvejen går på et af de andre springhold:
- Pigespring Micro (2. - 3. klasse)
- Drengespring Micro (2. - 3. klasse)
- Pigespring Mini (4. - 5. klasse)
- Drengespring Micro (4. - 6. klasse)
- Ollerup Mix (juniorholdet)

Holdledere: Kamilla og Cathrine

Pris: 575 kr.