Springgymnastik

Kanonkugler Mix (0.-1. klasse)

Tirsdag 17.00 - 18.15 i bevægelsessalen/springcenteret

Her går vi fra leg til mere seriøs gymnastik. Det forventes at børnene kan modtage en besked og stå i en kø, før de rykker op på dette hold.
Vi starter med en halv times opvarmning til musik, hvor børnene får lov at svinge, hoppe og løbe. Herefter arbejder vi på en legende facon med grundtræning til spring. Vi skal slå forlæns og baglæns kolbøtter, lave vejrmøller, stå på hænder og selvfølgelig hoppe i trampoliner.

Holdledere:

Pris: 895 kr. 550 kr. frem til påske (inkl. gymnastikdragt/t-shirt til forårsopvisningen)

Drengespring Micro (2.-3. klasse)

Mandag 17.30 - 19.00 i bevægelsessalen/springcenteret.

Er du dreng, går i 2. - 3. klasse og har masser af energi?
Har du lyst til at blive stærk, kanon sej og dygtig til saltoer, vejrmøller, flikflak og en masse andet gymnastik i det fedeste springcenter? Så er dette hold noget for dig!!

Holdledere: Theis Bavnhøj Hansen og Trine Sønderholm Larsen

Pris: 1.095 kr. 650 kr. frem til påske (inkl. t-shirt og shorts til forårsopvisningen)

Pigespring Micro (2.-3. klasse)

Tirsdag 17.45 - 19.15 i bevægelsessalen/springcenteret.

Er du pige, går du i 2. - 3. klasse og har du lyst til at udfordre dig selv med seje serier og fede spring? Så er dette holdet for dig!
Vi skal lære rytmiske serier og nye spring, samtidig med at vi forbedre dem vi allerede kan. Vi skal lege og grine sammen. Vi skal svede sammen og blive stærkere, hurtigere og mere udholdende. Og vigtigst af alt, vi skal pleje det sociale ved at have det sjovt sammen med nye venner, og dem vi allerede kender.

Holdledere: Maja Oresnik

Pris: 1.095 kr. 650 kr. frem til påske (inkl. gymnastikdragt til forårsopvisningen)

Drengespring Mini (4.-6. klasse)

Torsdag 17.30 - 19.00 i OD-hallen/springcenteret/Arenaen

Til alle drenge der er vilde med at springe.
Stor- og minitrampoliner, airtracks,  samt en masse andre redskaber krydret med grundgymnastik og smidighed, er ingredienserne på dette hold. Seriøs træning så vi kan blive dygtige, uden at glemme…AT VI SKAL HAVE DET SJOVT!
Vi vil varme op sammen og derefter vil vi fokusere på springtræning i springcenteret.
Vi slutter sæsonen med at lave 1-2 opvisninger, så vi kan vise hvor gode vi er blevet. Kom frisk seje drenge... vi ses!!!

Holdledere: Jeppe Loch, Ditlev Böcher

Pigespring Mini (4.-5. klasse)

Onsdag 17.30 - 19.00 i OD-hallen/springcenteret

Til alle piger der er vilde med at springe.
Stor- og minitrampoliner, airtracks, samt en masse andre redskaber krydret med grundgymnastik og smidighed, er ingredienserne på dette hold. Seriøs træning så vi kan blive dygtige, uden at glemme…AT VI SKAL HAVE DET SJOVT!
Vi slutter sæsonen med at lave 1-2 opvisninger, så vi kan vise hvor gode vi er blevet. Kom frisk seje piger... vi ses!!!

Holdledere: Maja Oresnik, Ditlev Böcher

Ollerup Mix (juniorholdet)

Torsdag 18.30 - 20.30 i OD-hallen/springcenteret.

Holdet for de ældste børn, som ikke længere kan gå på Drengespring Mini eller Pigespring Mini.

KAN DU NOGET - VIL DU NOGET - TØR DU NOGET?
Så er juniorholdet sikkert noget for dig. Du vil blive mødt af topmotiverede ínstruktører der både KAN, VIL og TØR noget med dig. Det vigtigste er dog at du vil lære. Vi vil udfordre dig på dit niveau både fysisk, teknisk og rytmisk. Vi vil gerne være med til at lave en god træningskultur, som vægter ligeværd, kammeratskab og hjælpsomhed.

Holdledere: Kamilla Boesgaard Pedersen, Jeppe Loch

Pris: 1.295 kr. 750 kr. frem til påske (inkl. opvisningstøj)

Ekstraspring (fra 2. klasse)

Fredag 16.00 - 17.30 i springcenteret.

Ekstraspring skal ses som et supplement til vores øvrige spring- og parkourhold. Her får dem som gerne vil udvikle sig endnu mere inden for springgymnastikken, mulighed for at træne en ekstra gang om ugen. Vi starter til oktober, når de øvrige hold har været i gang i en måned.

Afhængig af hvor mange tilmeldte der er på holdet, deles børnene op i mindre grupper, så alle niveauer får noget ud af timen.

Tilmelding forudsætter, at man i forvejen går på ét af de andre spring- eller parkourhold:

- Pigespring Micro (2. - 3. klasse)
- Drengespring Micro (2. - 3. klasse)
- Pigespring Mini (4. - 5. klasse)
- Drengespring Mini (4. - 6. klasse)
- Ollerup Mix (juniorholdet)

- Parkour (8-10 år)
- Parkour (11-13 år)