Rytme/dans

Rytmepiger (fra 1. klasse)

Tirsdag 16.15 - 17.15 i gymnastiksalen.

Elsker du at bevæge dig til musik, så er rytmepiger lige noget for dig! Vi skal arbejde med rytmisk grundgymnastik hvor vi fokuserer på smidighed og styrke. Vi kommer også til at arbejde med forskellige håndredskaber som bolde, køller og tøndebånd.

Holdet er for alle piger fra ca. 1. klasse/7år, og du behøver ikke at have nogen erfaring indenfor den rytmiske gymnastik for at gå på holdet.

Holdledere: Julie og Helena

Pris: 775 kr. (inkl. opvisningsdragt)

Hvis du i forvejen går på et af vores springhold, er prisen på dette hold kun 475 kr.

Ollerup Streetdance (fra 3. klasse)

Tirsdag 16.45 - 18.00 i studiet.

Dette er holdet for alle danseglade piger fra ca. 9 år/3. klasse. Du behøver ikke have nogen erfaring indenfor dans, vi forventer blot, at du har en masse gå-på-mod og lysten til at lære. På holdet kan du bl.a. prøve kræfter med Hiphop, Girly Style og House.

Holdleder: Freja
Hjælpetrænere: Marie og Ragna

Pris: 875 kr. (inkl. opvisningsdragt)

Hvis du i forvejen går på et af vores springhold, er prisen på dette hold kun 575 kr.