Rytme/dans

Rytmepiger (fra 1. klasse)

Tirsdag 16.30 - 17.30 i studiet.

Elsker du at bevæge dig til musik, så er rytmepiger lige noget for dig! Vi skal arbejde med rytmisk grundgymnastik hvor vi fokuserer på smidighed og styrke. Vi kommer også til at arbejde med forskellige håndredskaber som bolde, køller og tøndebånd.

Holdet er for alle piger fra ca. 1. klasse/7år, og du behøver ikke at have nogen erfaring indenfor den rytmiske gymnastik for at gå på holdet.

Holdledere: Freja Steen og Benedikte Nylev.

Pris: 775 kr. (inkl. opvisningsdragt)

Ollerup Streetdance (fra 3. klasse)

Tirsdag 17.45 - 19.00 i studiet.

Dette er holdet for alle danseglade piger fra ca. 9 år/3. klasse. Du behøver ikke have nogen erfaring indenfor dans, vi forventer blot, at du har en masse gå-på-mod og lysten til at lære. På holdet kan du bl.a. prøve kræfter med Hiphop, Girly Style og House.

Holdledere: Freja Steen og ??.

Pris: 875 kr. (inkl. opvisningsdragt)