Rytme/dans

Rytme og bevægelse (fra 5. klasse)

Mandag 17.30 - 18.45 i studiet.

Elsker du at bevæge dig til musik, så er dette hold lige noget for dig!

Vi skal arbejde med rytmisk grundgymnastik hvor vi fokuserer på smidighed og styrke. Vi kommer også til at arbejde med forskellige håndredskaber som bolde, køller og tøndebånd. Der vil desuden indgå en del dans i timerne.

Du behøver ikke at have nogen erfaring indenfor den rytmiske gymnastik for at gå på holdet.
Holdet kan både stå alene eller bruges som et supplement til dem som går på Pigespring Mini og på juniorholdet Ollerup Mix.

Holdleder: Matilde Hausted

Pris: 895 kr.

Hvis du i forvejen går på et af vores springhold, er prisen 445 kr.
Husk at tilmelde dig springholdet først, da systemet ellers ikke giver den rigtige pris.

Rope Skipping (fra 3. klasse)

Tirsdag 17.00 - 18.00 i den gamle gymnastiksal.

Rope Skipping er for dig, som synes det er sjovt at sjippe, og som godt kunne tænke sig at blive endnu bedre. Nøjagtig som når der sjippes i frikvarterne handler Rope Skipping træningen om at være aktiv på en sjov måde.

Dette hold er for begyndere og letøvede, så alle kan være med. Vi skal lære de basale tricks, samt at sjippe i takt til musikken. Vi skal lære at hoppe i forskellige tove f.eks. Single Rope, Double Dutch og langreb. Holdet er både for drenge og piger.

Holdledere: Cathrine Grube Rasmussen og Diana Lund

Pris: 795 kr.

Hvis du i forvejen går på et af vores springhold, er prisen 395 kr.

Ollerup Dance (fra 3. klasse)

Tirsdag 18.15 - 19.30 i bevægelsessalen.

Er du også vild med MGP og TikTok? Så er dette lige holdet for dig :-)

Det er for alle danseglade piger fra ca. 9 år/3. klasse. Du behøver ikke have nogen erfaring indenfor dans, vi forventer blot, at du har en masse gå-på-mod og lysten til at lære. På holdet kan du bl.a. prøve kræfter med Hiphop, Girly Style og House.

Holdleder: Matilde Hausted

Pris: 895 kr. (inkl. opvisningsdragt)

Hvis du i forvejen går på et af vores springhold, er prisen 445 kr.