Q-vinder der vil...

Mandag 18.00 - 19.15 i Arenaen

Q-vinder der vil ..... Er for dig, som vil:

Træne, bevæge, strække, bøje, runde, vippe, hoppe, løbe, svede, puste, ånde, råbe, snakke, grine, stønne, vride, dreje, krumme, styrke, danse, svinge, huske, lære og prøve bevægelser, koreografere, udfordres, strammes op, smidiggøres.

Til hver træning er målet at blive arbejdet igennem, så vi kan mærke, at vi har trænet. Samtidig skal der være plads til hygge og samvær.

Vi arbejder os stille og roligt op - udfordrer vore kroppe med forskellige bevægelsestempi, bevægelsestyper og bevægelsesflow. Der vil indgå brug af forskellige redskaber og håndredskaber. Motivation til bevægelse og lyst til at mærke sig selv er drivkraften for deltagerne. Medbring meget gerne sko og en vanddunk.

Alle er velkomne - nye som "gamle" :-)

Holdledere: Trine Sønderholm Larsen og Anette Hjorth

Pris: 895 kr. (eller gratis med abonnement)

Tilmelding her