Puls & stram op


Træning forår 2021
Endelig kan vi komme igang igen, og vi glæder os til at se jer😊

Pga restriktionerne må vi være kreative, og vi prøver derfor kræfter med et mix af udendørs Puls&Styrke og Jumpingfitness. 

Hvis du ikke ønske at jumpe, kan du sagtens deltage på holdet alligevel, da der vil være mulighed for alternative øvelser💪🏼

Vi mixer alt efter deltagere.  
Vi garanterer sved på panden og go’ energi🎶💪🏼🥳
Håber vi ses 🤸🏼‍♂️


Kærlig hilsen Kamilla og Jane.

Torsdag 17.30 - 18.30 i bevægelsessalen

Instruktør: Jane Kristiansen

Kom og vær med til 1 times træning med smil på læben og sved på panden. Har du lyst til at bevæge dig og motionere til fed musik, så er holdet lige noget for dig.

Timen starter med en grundig opvarmning (15-20 min) som til sidst ender ud i en sekvens (5-10 min), hvor farten sættes i vejret i intervaller med henblik på pulsstigning (cardio/udholdenhedstræning). 

Derefter går vi i gang med diverse opstrammende styrkeøvelser - primært for balder, lår/ben, mave, arme og skuldre (20-25 min).

Til sidst en rolig og afslappende udstrækning (5-10 min). 

Det eneste du skal medbringe er et liggeunderlag/håndklæde og vand. Det anbefales at bruge sko (indendørssko), men det er ikke et krav. Bare tæer er også en mulighed.  

Træningen tilpasses deltagerne på holdet.  Alle vil blive udfordret uanset hvor god træningsformen er. Alle kan være med. 

Jeg lover dig, at du vil gå fra denne time med et smil på læben og rigtig god samvittighed, og du vil føle, at du har fået brugt dine muskler godt og grundigt. 

Kort og godt et hold med fart på, god musik og store smil :-)

Du kan også kombinere Puls & stram op med en halv times Jumping Fitness - læs mere her.

Tilmelding til holdet kræver abonnement i Ollerup Gymnastikforening - læs mere
her.

Kalender
Besøg vores side
Ollerup Gymnastikforening | Svendborgvej 3 | 5762 Vester Skerninge | ollerupgymnastikforening@gmail.com