Puls & Styrke

Torsdag 17.45 - 19.00 i bevægelsessalen

Instruktør : Jane L. S. Kristiansen og Kamilla Boesgaard Petersen

Har du lyst til at bevæge dig og motionere til fed musik, så er holdet her lige noget for dig.

Holdet er en kombination af opvarmning til fed musik, styrkesekvenser af forskellig art (fokus på mave, balder, lår, arme, skuldre), Jumping Fitness og udstrækning/afslapning.

Timen starter med en grundig opvarmning af hele kroppen (15-20 min). Opvarmningen er bygget op som en mini-serie, hvor alle, som kan lide at bevæge sig og motionere til musik, kan være med. Her får du sved på panden !

Derefter går vi i gang med diverse opstrammende og udfordrende styrkeøvelser (20-25 min).

Derefter tager vi jumping trampolinerne frem, og får pulsen skruet i vejret igen (20 min) - husk at booke en trampolin (se beskrivelse af motionsformen Jumping Fitness under holdet ”Jumping Fitness”). Alle kan være med uanset, om du har prøvet dette før eller ej. Det er super sjovt :-)
Hvis du ikke har lyst til at benytte en jumping trampolin, kan du sagtens lave øvelserne på gulvet.

Til sidst en rolig og afslappende udstrækning (10-15 min).

Det eneste du skal medbringe er et liggeunderlag/håndklæde og vand. Det anbefales at bruge sko (indendørssko).

Træningen tilpasses deltagerne på holdet.  Alle vil blive udfordret, uanset hvor god træningsformen er, og alle kan være med.

Vi lover, at du vil gå fra denne time med et smil på læben og rigtig god samvittighed, og du vil føle, at du har fået brugt dine muskler godt og grundigt.
Kort og godt et hold med fart på, god musik og store smil :-)

Deltagere på holdet skal som udgangspunkt være fyldt 14 år. Holdet er for både Superman og Superwoman.

Ønsker du at høre mere om holdet, så kontakt Jane (instruktør på holdet) på mail : janelskristiansen@hotmail.com eller mobil 40 21 41 25.

Tilmelding til holdet kræver abonnement i Ollerup Gymnastikforening - læs mere her.

Husk at book trampolin nedenfor, hvis du ønsker at være med i den del i timen.