Pound Fitness

Mandag 18.00 - 19.00

I bevægelsessalen, starter uge 36

Instruktør: Helle Birck Mikkelsen

Pound Fitness, er det nyeste inden for fitnessverdenen. Pound Fitnes er pt, det hurtigst voksende fitness-segment i verden.

Kom i form med denne energiske, sveddryppende, sjove fitnessform, hvor du spiller på tromme. Forestil dig, at du er til koncert… Du ER koncerten og det er dig, som har snuppet trommerne. Du bliver ET med musikken.

Pound Fit kombinerer cardio og styrke med yoga og pilates inspirerede bevægelser. Man bruger Ripstix®, som er lette specialdesignede trommestikker, til at tromme med, således, at man får en virkelig effektiv træning, for især ben, baller og core. Det foregår både stående, siddende og liggende. (ingen hop)