Pigespring 4.-5. klasse

Pigespring (4. - 5. klasse) torsdag 17.00 - 18.30

Til alle piger der er vilde med at springe. Stor- og minitrampoliner, airtrack samt en masse andre redskaber krydret med grundgymnastik og smidighed er ingredienserne på dette hold. Seriøs træning så vi kan blive dygtige, uden at glemme… AT VI SKAL HAVE DET SJOVT! Vi vil varme op sammen og derefter fokusere på springtræning i springcenteret.

Kom frisk seje piger... vi ses!!!

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Sydfynsopvisning 4-5/3-2023.
Lokalopvisning 25/3-2023.

Holdledere: GymSydfyn trænere
Hjælpetræner: Alba

Pris: 1.095 kr. inkl. opvisningstøj

Tilmelding her

Vil du gerne supplere holdet med en ekstra træning hver uge?
Så kan du tilmelde dig Ekstraspring (mandag 17.00 - 18.30) eller Ollerup Dance (mandag 17.00 - 18.30).
Der gives en rabat på 400 kr. ved tilmelding til hold nr. 2 (man skal være tilmeldt sit primære hold først).