Newcomer Bootcamp


BEGYNDER BOOTCAMP er et 8-ugers træningsforløb for den "nye" indendørs cyklist med det formål at være aktiv over en længere periode og dermed skabe en vane. Træningerne er designet til at udfordre deltagerne på det niveau, de er på -  både i intensitet og længde. Langsomt, men sikkert vil den samlede belastning af træningen øges, efterhånden som de tekniske færdigheder og den mentale kapacitet bliver forbedret. Det er den perfekte måde at komme i gang på! Desuden er indendørs cykling den mest skånsomme træningsform at starte med.

HVEM KAN VÆRE MED I BOOTCAMPEN?
Denne bootcamp er designet til medlemmer, der endnu ikke har haft chancen for at prøve indoor cycling, medlemmer, der har svært ved at fastholde motion i hverdagen, og endelig medlemmer, der har taget en lang pause fra træningen og ønsker at komme i gang igen. Med andre ord: ALLE KAN VÆRE MED!

HVAD ER EN BOOTCAMP?
En bootcamp er en form for fysisk gruppetræningsprogram udført af fitnesscentre eller personlige trænere. De er designet til at opbygge styrke og kondition gennem en række intense gruppeintervaller og skubber ofte folk en lille smule længere, end de normalt ville presse sig selv i gymnastiksalen eller derhjemme alene. Bootcampen giver social støtte til dem, der deltager, og deltagerne får ofte venner og måske udvidet sit netværk, mens de træner. Det giver et andet miljø for de motionister, der keder sig i et fitnesscenter og derfor finder det svært at udvikle en vane med motion. Fordelene ved bootcamp er forbløffende. Især på de bootcamps vi tilbyder i Ollerup, spiller fællesskabet en kæmpe stor rolle.

HVORNÅR STARTER VI?
Vi starter tirsdag den 24. oktober 2023. Holdet kører derefter hver tirsdag fra 18.15 - 19.15 i 8 uger.

Du vil komme til at møde flere af vores instruktører undervejs i forløbet -  alle er uddannede Indoor Cycling instruktører.

HVAD KOSTER DET?
Det koster ikke noget at være med på bootcampen, men det kræver et medlemsskab i Motion & Fitness, som giver fri adgang til alle hold i Motion & Fitness og motionscenteret. Hvis du vil have pulsdata fra din træning skal der bruges et pulsbælte - vi anbefaler Wahoo Tickr, som er kompatibelt med Intelligent Cycling. Der kan GRATIS lånes cykelsko af foreningen. Vi anbefaler, at der køres i cykelshorts/BIBS med indsyet pude, men almindelige stramme træningsbukser kan også bruges.

VEJLEDENDE TRÆNINGSPLAN

Uge Instruktør Træningstid Fokus TSS-Score
1 Cathrine 25 - 30 min. Introduktion til cykler, watt-træning og Intelligent Cycling. Vi kører derefter en let tur. 25 - 30
2 Jette 40 - 45 min. Kun på takten, maks. zone 4 og maks. stående 30 sek. ad gangen. 40 - 45
3 Jacob 40 - 45 min. Kun på takten, maks. zone 5, maks. stående 60 sek. ad gangen. 45 - 50
4 René 45 - 50 min. Primært på takten, maks. zone 6, maks. stående 60 sek. ad gangen og kun små sid. acc. 50 - 55
5 Cathrine 45 - 50 min. Primært på takten, maks. zone 6, maks. stående 60 sek. ad gangen og kun små sid. acc. 55 - 60
6 Jette 50 - 55 min. Blandet program, maks. zone 6, maks stående 90 sek. ad gangen, stående og sid. acc. 60 - 65
7 Jacob 50 - 55 min. Blandet program, maks. zone 6, maks stående 90 sek. ad gangen, stående og sid. acc. 65 - 70
8 René 55 - 60 min. Blandet program op til zone 7. 70 - 75

Der er plads til maks. 25 deltagere på holdet, så det er først-til-mølle. Der skal være minimum 8 tilmeldte for at forløbet gennemføres.

For at kunne tilmelde sig Bootcampen, skal der først oprettes et medlemsskab i Motion & Fitness, hvilket sker her.
Kalender
Følg os på Facebook
Ollerup Gymnastikforening | Svendborgvej 3 | 5762 Vester Skerninge | ollerupgymnastikforening@gmail.com