Motionsherrer

Motionsherrer tirsdag 19.00 - 20.45

Motion for mænd

Oprethold kroppens smidighed, bevægelighed og holdning gennem hele livet. Alle kan deltage uanset tidligere tilknytning til gymnastik. Bevar styrken i hele kroppen gennem seriøs træning.

Forløb: opvarmning, kondition, ryg- og mavemuskler, smidighed og udstrækning.
Et godt tilbud til dig, der vil det bedste for din krop.

19.00 - 20.00 i gymnastiksalen.
20.15 - 20.45 er der fri svømning/sauna i svømmehallen, hvor Jan er klar som livredder.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Holdet deltager ikke i opvisninger.

Holdleder: Hans Højly

Pris: 895 kr. (Hvis du har abonnement i Ollerup Gymnastikforening kan du gratis tilmelde dig holdet.)

Tilmelding her