Motionsfloorball

Tirsdag 20.00 - 21.00 i Halvalla på Den frie lærerskole

Instruktører: Jørgen Lynge og Marie Staun

Motionsfloorball for unge og voksne!
Hver tirsdag fra klokken 20-21 er vi en voksende gruppe (min. 14 år), der synes det er både sjovt og en udfordring for krop og sjæl at give den gas med floorball.

Vi spiller på et niveau, hvor alle kan være med, og hvor det handler om at have det sjovt.

Efter en kort opvarmning kaster vi os ud i kampen, hvor såvel unge som mindre unge dyster om bolden (og æren!).
Kom med! Du vil ikke fortryde!

Tilmelding er gratis hvis du har abonnement i Ollerup Gymnastikforening - læs mere her.

Alternativt koster det 895 kr. for en sæson.