Medlemslogin

Hvis du har behov for at ændre noget på din Conventus-profil, skal det ske via medlemslogin her.
Du kan ændre mail-adresse, mobil nr., trøjestørrelse mv.

Har du abonnement kan du desuden ændre betalingskort, og lave ændringer på dit abonnement herinde.

Hvis har glemt dine oplysninger, så undgå at oprette en ny profil, men tag i stedet kontakt til os på info@ollerupgymnastikforening.dk.

Hvis du ved en fejl har fået lavet flere profiler i systemet, må du også gerne skrive, så kan vi sammenlægge dem.