MGP Dans, 1.-3. klasse

MGP Dans (1. - 3. klasse) onsdag 17.00 - 18.00 i bevægelsessalen

Dette er holdet for alle danseglade piger fra ca. 7 år/1. klasse.
Du behøver ikke have nogen erfaring indenfor dans, vi forventer blot, at du har en masse gå-på-mod og lysten til at lære.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Lokalopvisning 25/3-2023.

Holdledere: Jane og Nikoline
Hjælpetræner: Sofie

Pris: 795 kr. inkl. opvisningstøj (Hvis du i forvejen går på Kanonkugler Mix eller Pigefræs ændrer prisen sig automatisk til 395 kr. ved tilmelding.)

Tilmelding her