Kanonkugler Mix, 0.-1. klasse

Kanonkugler Mix (0. - 1. klasse) tirsdag 17.00 - 18.15

Holdet for de mindste skolebørn i 0.-1. klasse. Drengene fra 1. klasse skal tilmelde sig Turbodrenge i stedet for, hvis der skal lidt mere "fart over feltet" :-)

Her går vi fra leg til mere seriøs gymnastik. Det forventes at børnene kan modtage en besked og stå i en kø, før de rykker op på dette hold.
Vi starter med en halv times opvarmning til musik, hvor børnene får lov at svinge, hoppe og løbe. Herefter arbejder vi på en legende facon med grundtræning til spring. Vi skal slå forlæns og baglæns kolbøtter, lave vejrmøller, stå på hænder og selvfølgelig hoppe i trampoliner.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Forårsopvisning 25/3-2023.

Holdledere: Line, Helle, Kamilla