Juniorklub+

Juniorklub+ starter igen 30. august - vi glæder os til at se jer alle!!

Julie Woldseth fra Norge er klar til at tag imod jer! Julie er tidligere elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, så hun kender alt til Højskolen og dens faciliteter - glæd jer :-)

Hvad er Juniorklub?

Juniorklub + er et super fedt fredagstilbud hvor ALLE nuværende 4-6 klasser kan gå hen efter skole og være sammen med andre på samme alder.

• Der bliver fuld skrue på hyggen med masser af spring og leg
  • Samtidig med at man bliver udfordret motorisk
  • Alt i mens man er sammen med sine bedste venner!

Vi holder til på Gymnastikhøjskolen og kan anvende alle de spændende faciliteter. Vi har været så privilegeret at få instruktører fra GymSydfyn sammen med gymnastikforeningen til at stå for dette tilbud. Dvs. at der vil være mulighed for at prøve kræfter med en masse fysiske aktiviteter.

Hvornår og hvor?

Tilbudet er hver fredag på Gymnastikhøjskolen - Svendborgvej 3 i Ollerup

• Kl.13.30:                  Vi mødes HVER GANG ved indgang A
Herefter vil der være forskellige aktiviteter, som varierer fra gang til gang. Senest onsdagen før vil vi ligge dagens program ud i vores facebookgruppe - Juniorklub+

Et program kunne være følgende (men det er kun et eksempel):

• Kl.13.45                   Vi går sammen i Springcentret
  • Kl.14.30:                  Forfriskning i spisesalen (På Højskolen).
  • Kl.15.15:                  Spring og leg i vores Parkourhal
  • Kl.16.00:                  Tak for i dag og god weekend

Medbring:

Tøj til at være aktiv i. Tøjet må ikke være en stopklods for bevæglighed. Cowboybukser og lignende er ikke passende tøj.
Der er mulighed for at klæde om på højskolen.
Husk svømmetøj, hvis vi skal i svømmehallen - det vil blive skrevet ud i facebook gruppen onsdagen op til, alternativt så tag svømmetøj med for en sikkerhedsskyld :-)

Tilmelding og betaling:

Det koster 125 kr. om måneden for dette tilbud - følg tilmelding øverst oppe - OBS for at tilmelde skal man være oprettet i systemet, er man ikke det, kan man gør det ved at klikke her - Nyt medlem
Dette indbefatter klubtilbud hver fredag, fra kl 13.30 til 16.00 og det er inkl. forfriskning på Højskolen

Vi giver en drikkedunk når man melder sig ind, så skal man ikke tænke på det :-)

Det kræver ikke medlemskab af Ollerup Juniorklub for at være en del af Juniorklub+

Kontaktperson:

Jens Erik Laulund Skotte - jls@ollerup.dk - 61714232

Man kan komme og prøve tilbuddet 2 gange og efterfølgende tilmelder man sig og det koster 125 kr pr. måned. Vi kører en prøveperiode resten af sæsonen, og evaluerer derefter på om det skal fortsætte.