Jumping Fitness

Onsdag 17.45 - 18.45
Lørdag 09.30 - 10.30

Instruktører: Jane Kristiansen og Kamilla Petersen

Nu kan du gå til det originale Jumping® fitness i Ollerup Gymnastikforening.

Jumping® Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede Jumping® PROFI trampoliner.

Der hoppes i takt til god musik, sveden kommer frem på panden, og smilet kommer helt naturligt også frem. Det er skånsomt for knæ og andre led, da man hopper på det bløde underlag. Så det er en sportsgren, hvor alle kan være med.

Jumping® Fitness blev dannet med tanke på at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen på en positiv og livsglad måde.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og “powersport”-elementer.

Jumping® Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker. Kompleksiteten af øvelserne bevirker, at hele kroppen bliver styrket.

Jumping® Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig.

Jumping® Fitness forbedrer styrkelsen af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader.

Jumping® Fitness har en gunstig virkning på det kardiovaskulære system, øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Jumping® Fitness udføres af uddannede instruktører, der er indehavere af “Jumping Basis Diploma”. Kurserne håndteres på verdensplan af professionelle mastertrainere.

“Jumping er ikke vanskelig koreografi, men er velegnet for alle”.

I Ollerup Gymnastikforening har vi 19 trampoliner, så man skal booke sig på hold fra gang til gang. Det er også meget vigtigt, at man husker at afbooke sin tilmelding hvis man blive forhinderet, da der ofte er medlemmer på venteliste, som så kan få pladsen.

For at booke plads på Jumping® fitness, skal man have et abonnement i Ollerup Gymnastikforening.

Medbring indendørssko, lille håndklæde og vand. Ved færre en 6 tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse holdet.