Indoor Cycling


Mandag 19.15 - 20.15
Tirsdag 17.00 - 18.00
Onsdag 17.00 - 18.00
Torsdag 18.00 - 19.00
Fredag 17.00 - 18.00
Søndag 09.00 - 10.00

i spinninglokalet ved motionscenteret


Instruktører: Jacob, Cathrine, Tobias, Jette, René og Trine

Indoor Cycling er en motionsform der passer ALLE uanset alder, baggrund og kondition. Eneste krav er, at man skal være minimum 140 cm høj, så man kan sidde ordenligt på cyklen.

Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb. Det giver dig på sigt større lungefunktion og styrker dit hjerte. Træningen stiller ikke de store krav til koordinationen og du kan helt selv bestemme hvor hårdt det skal være. Derudover er det meget skånsomt for ledene.

Alle vores instruktører har en fuld Indoor Cycling uddannelse via DGI eller Fitness Partner og der køres derfor altid teknisk korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
I efteråret 2021 er de desuden uddannet i WATT træning v/ Brian Overkjær, Intelligent Cycling.

Vi har 15 Body Bike Smart+ cykler, som du kan booke plads på nedenfor. Derudover har vi 10 Body Bike Supreme, som ikke kan forhåndsbookes, men som man er velkommen til at komme og cykle med på.

Body Bike Smart+ cyklerne bruger App'en Intelligent Cycling, som du kan hente i Google Play eller App Store. Hent gerne app'en inden timen og opret en profil. Vi hjælper gerne med opsætninger inden timen, men så kom i god tid inden timen starter.

Medbring et lille håndklæde og vand. Du kan cykle i dine egne cykelsko (Look Delta klamper) eller låne af os. Vi anbefaler at man cykler i short/BIBS med indsyede puder.

På hverdage forbeholder vi os retten til at aflyse 2 timer før holdstart, hvis der er mindre end 4 tilmeldte.

Hvis du ønsker en prøvetime, så kontakt os på info@ollerupgymnastikforening.dk

Har du aldrig prøvet Indoor Cycling før? Så kan vi anbefale Newcomer Bootcamp - nyt forløb starter i efteråret 2023. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook.

Pris: 1.095 kr. for hele sæsonen eller gratis med abonnement

Hvis du kører på abonnement, skal du først tilmelde dig Indoor Cycling nedenfor, inden du kan booke tider.

Kalender
Følg os på Facebook
Ollerup Gymnastikforening | Svendborgvej 3 | 5762 Vester Skerninge | ollerupgymnastikforening@gmail.com