Floorball Junior

Floorball for børn 9-14 år

Tirsdage kl. 18.00 - 19.30

Sted: Halvalla, hallen ved Den frie lærerskole, Svendborgvej 15 i Ollerup.

Instruktør: Emil Hass Bak-Rasmussen, Simon Finnerup og Emma Breinholdt. Kontakt evt. Simon Finnerup på 27204523

Floorball er en sport for alle og det er mega sjovt.
Det er et holdspil med action, udvikling af fede tricks og skud, god træning og motion, og så kan spillet spilles i mange variationer. Både piger og drenge er velkommen.

Vi spiller, fordi det er sjovt og lærende, og fordi vi vil skabe et hold i en hyggelig og inkluderende atmosfære med et godt sammenhold. Vi deltager i udgangspunktet ikke i turneringskampe, men kan godt finde på at arrangere kampe med/mod andre ligesindede.

Vi har alt udstyret – en fuld bandebane, mål, bolde og stave som man kan låne. Du skal bare møde op i gode indendørs sko og tøj du kan svede i 🙂

Træningen vil bestå af opvarmningsøvelser, teknikøvelser og sammenspil – og selvfølgelig masser af spil til mål!

600 kr. for hele sæsonen eller tilmelding med TeenFitness abonnement.