Ekstraspring, fra 2. klasse

Ekstraspring (fra 2. klasse) mandag 17.00 - 18.30

Holdet skal ses som et supplement til ens primære hold og er for dem der gerne vil rykke sig endnu mere indenfor gymnastikken. Der arbejdes fokuseret med teknik, styrketræning, smidighed og selvfølgelig en masse spring!

Du kan dog godt bruge holdet uden at være tilmeldt andre hold, hvis du i forvejen har noget springerfaring. Vær obs på, at holdet ikke deltager i opvisninger og at der derfor heller ikke er nogen opvisningsdragt/t-shirt med i prisen.

Er du i forvejen tilmeldt et af disse hold, fratrækkes en rabat på 400 kr. automatisk ved tilmelding.

- Pigefræs (2.-3. klasse)
- Turbodrenge (1.-2. klasse)
- Pigespring (4.-5. klasse)
- Drengespring (3.-5. klasse)
- Ollerup Mix (fra 6. klasse)
- Parkour (alle hold)
- Ollerup Dance (fra 4. klasse)

OBS! Du skal tilmelde dig dit primære hold først, for at rabatten virker. Holdet starter først i uge 38 - 2 uger efter de andre hold.

Sæsonen løber fra uge 38 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.

Holdleder: Maja Oresnik
Højskoleelever: Tash og Cindy