CrossKids

Onsdag 16.30 - 17.30 i gymnastiksalen

Instruktører: Cathrine Grube Rasmussen og Diana Lund

Funktionel træning inspireret af CrossFit men tilpasset de unges fysik og kombineret med forskellige lege. Fra ca.12 år og op.

De får en god blanding af cardio og fysisk træning.

CrossKids er et super supplement til andre sportsgrene som håndbold, fodbold og gymnastik.

Pris: 595 kr. for hele sæsonen (eller gratis med et TeenFitness abonnement)

Når du har tilmeldt dig holdet skal du huske at booke dig ind på de enkelte dage, så vi ved hvor mange der kommer.