CrossGym

Tirsdag 18.00 - 19.00 i den gamle gymnastiksal

Instruktører: Cathrine Grube Jensen og Diana Lund

CrossGym® er funktionel træning, der blandt andet bygger på olympisk vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Det er et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

En times CrossGym® består af:

• Opvarmning
  • 1-2 fart- og styrkelege
  • 18 min. cirkeltræning (4 baser á 3 øvelser)

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.

For at alle får noget ud af træningen, er der plads til max. 24 personer på et hold - tilmelding nedenfor.
I sommerhalvåret kører vi CrossGym på OCR-banen overfor Højskolen de dage vejret tillader det.