COVID 19 retningslinjer

Opdateret 5. januar 2022

Vi vil bede jer læse nedenstående retningslinjerne inden I eller jeres børn kommer til træning.

Børnegymnastik

Alle hold starter op igen i uge 2.

Der gælder for alle børnehold disse retningslinjer:

• Klæd om hjemmefra – Bade- og omklædningsfaciliteter må ikke anvendes på højskolen.
  • Ingen forældre i hallerne – vi vil så vidt muligt helst undgå forældre indendørs på højskolen. For de børn på de mindste hold, som ikke kan være der alene, kan én enkelt forældre sidde på balkonen iført mundbind.
    • Adgang til bevægelsessalen og springcenteret skal ske via indgang på Ditlevvej.
    • Adgang til studiet og OD-hallen skal ske via indgang A.
  • Hold afstand – husk fortsat at holde god afstand, hvor det er muligt. Dette er naturligvis ikke altid muligt mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børne-/voksenaktiviteter mv. Vi vil dog i vores planlægning af træningen forsøge at begrænse den fysiske kontakt mest muligt.
  • Brug mundbind – alle over 12 år skal bære mundbind fra de går ind på højskolen og indtil aktiviteten starter.
  • Husk god hygiejne - Vask eller sprit hænder tit - som min. før og efter træning. Medbring egen drikkedunk og del ikke med hinanden.
  • Hjemmetest – vi opfordrer til at alle børn fra 1. klasse og op tager 2 ugentlige hjemmetest, som det også er anbefalet af sundhedsstyrelsen som en del af genåbningsplanen for skolerne.
  • Gå i selvisolation - hvis du har symptomer på Covid-19, er testet positiv eller er nærkontakt til en person smittet med Covid-19, må du ikke komme til træning.
  • Tilmelding – alle som deltager på hold i foreningen skal være tilmeldt på deres respektive hold i Conventus, så vi har mulighed for at kontakte alle i tilfælde af smitte.

Motion & Fitness

Alle hold starter op igen i uge 2. Motionscenteret kan benyttes fra torsdag den 6. januar. Der afholdes som planlagt Fitness Tryday søndag den 9. januar - der kommer særskilt info.

Der gælder følgende retningslinjer for voksenholdene:

• Klæd om hjemmefra – bade- og omklædningsfaciliteter må ikke anvendes på højskolen.
  • Hold afstand – husk fortsat at holde god afstand, hvor det er muligt. Forsøg at begrænse den fysiske kontakt mest muligt.
  • Tilmelding – alle som deltager på hold i Motion & Fitness skal have booket plads på holdet, så vi har mulighed for at kontakte alle i tilfælde af smitte.
  • Coronapas ved træning i motionscenteret skal der kunne forevises gyldigt coronapas og man skal være tilmeldt ”motionscenter” i Conventus. Der vil blive lavet stikprøvekontroller løbende.
  • Afspritning – alle maskiner skal afsprittes efter brug, inden man går videre til ny maskine.

Derudover henvises vil til de officielle retningslinjer.

Retningslinjer fra Kulturministeriet:

Retningslinjer fra DGI/DIF: