Pigefræs 2.-3. klasse

Pigefræs (2. - 3. klasse) tirsdag 17.45 - 19.15

Er du pige, går du i 2.- 3. klasse og har du lyst til at udfordre dig selv med seje serier og fede spring? Så er dette holdet for dig!
Vi skal lære rytmiske serier og nye spring, samtidig med at vi forbedre dem vi allerede kan.

Vi skal lege og grine sammen. Vi skal svede sammen og blive stærkere, hurtigere og mere udholdende. Og vigtigst af alt, vi skal pleje det sociale ved at have det sjovt sammen med nye venner, og dem vi allerede kender.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Sydfynsopvisning 4-5/3-2023.
Lokalopvisning 25/3-2023.

Holdledere: GymSydfyn trænere
Hjælpetræner:
Spirer:

Pris: 1.095 kr. inkl. opvisningstøj

Tilmelding her

Vil du gerne supplere holdet med en ekstra træning hver uge?
Så kan du tilmelde dig Ekstraspring (mandag 17.00 - 18.30) eller MGP Dans (onsdag 17.00 - 18.00).
Der gives en rabat på 400 kr. ved tilmelding til hold nr. 2 (man skal være tilmeldt sit primære hold først).