Parkour 10-12 år

Parkour (10 - 12 år)

Tirsdag 17.30 - 19.00

Holdet er for alle niveauer. Træningen på holdet tilpasses efter deltagernes erfaringer og forudsætninger, og der mixes mellem fokuseret træning og fri leg. Et normalt træningspas vil bestå af fælles opvarmning, styrke-/udholdenhedstræning, teknisk træning og udstrækning. Holdet trænes af undervisere og elever fra Gymnastikhøjskolens Parkour-linie.

Målgruppen er fra begyndere til øvede piger og drenge fra ca. 10-12 år.

Holdledere: Sebastian og Jon

Pris: 895 kr.