Parkour, fra 13 år

Parkour (fra 13 år)

Tirsdag 19.15 - 20.45

Træningen på holdet tilpasses efter deltagernes erfaringer og forudsætninger, og der mixes mellem fokuseret træning og fri leg. Et normalt træningspas vil bestå af fælles opvarmning, styrke-/udholdenhedstræning, teknisk træning og udstrækning. Typisk vil der være øvelser både for begyndere og for dem, der allerede er i gang med Parkour. Holdet trænes af undervisere og elever fra Gymnastikhøjskolens Parkour-linie.

Målgruppen er alle fra 13 år og opefter.

Holdledere: Sebastian og Jon

Pris: 895 kr.