Mor/far & mig 1-4 år

Mor/far & mig 1-4 år tirsdag 16.00 - 17.00

Holdet for de mindste ifølge med mor eller far.
Vi leger på redskaber, synger, klapper, løber, tramper, kryber, kravler, hopper, ruller og udforsker kroppens bevægelser. Vi bruger en masse krudt og finder kroppens rytme. Der skal kun betales for børnene på holdet, men det forventes, at både mor/far og barn møder omklædt og er aktive på holdet. OBS! Tilmelding skal ske i barnets navn.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Lokalopvisning 25/3-2023.

Holdledere: Kamilla og Lotte
Hjælpetrænere:
Spirer:

Pris: 695 kr. inkl. t-shirt til barn og én forældre til opvisning.

Tilmelding her