Landsstævne 2022

Skal du være frivillig til Landstævnet 2022 i Zone Ollerup?

Da en del af landstævnet kommer til at foregå ude hos os i Ollerup synes vi naturligvis, at det ville være fedt hvis vi også kunne stille med en masse frivillige.

Ud over nogle store oplevelser, kan du også være med til at tjene penge til vores forening, så vi kan lave endnu flere fede aktiviteter for alle vores medlemmer.

De opgaver der kommer til at være i Zone Ollerup er følgende:
  • Check-in for overnattende på Gymnastikhøjskolen og Efterskolen
  • Tilsynsvagter på Gymnastikhøjskolen og Efterskolen (fra mandag - søndag)
  • Frokostudlevering til deltagerne på Højskolen
  • Billetkontrol ved Gym Night fredag aften
  • Billetkontrol ved Verdensholdets show lørdag eftermiddag og lørdag aften
  • Parkeringsvagter i forbindelse med de 3 shows
  • Oprydning + nedtagning i forbindelse med Verdensholdets Show (lørdag nat)

Når man melder sig som frivillig bliver man tildelt en vagt på 4 timer, men man er selvfølgelig meget velkommen til at tage flere vagter i løbet af ugen :-)

Hvis du ønsker at bliver en del vores frivilligkorps i Zone Ollerup så skriv til os på ollerupgymnastikforening@gmail.com

Vi skal bruge dit navn og e-mail adresse for at oprette dig i vores vagtsystem, og derefter får du selv adgang til at vælge de vagter du kan hjælpe til med.

Du er også velkommen til at kontakte Jacob Grube Rasmussen på tlf. 24765768 eller Jens Erik Laulund Skotte på tlf. 61714232 hvis du har spørgsmål.