Landsstævne 2021

DGI skal i forbindelse med landsstævnet i Svendborg næste år bruge omkring 4.500 frivillige. Da en del af landstævnet kommer til at foregå ude hos os i Ollerup synes vi naturligvis, at det ville være fedt hvis vi også kunne stille med en masse frivillige.

Ud over en masse store oplevelser, kan du også være med til at tjene nogle penge til vores forening, så vi kan lave endnu flere fede aktiviteter for alle vores medlemmer. Nogle af de opgaver man som frivillig f.eks. kan få er:
  • Udlevering af mad i spisetelte og på overnatningssteder
  • Dag- og nattevagter på overnatningsskoler
  • Billetkontrol ved diverse shows
  • Parkering af biler
  • Beredskab/sikkerhed i forbindelse med shows og andre events
  • Informationsstande eller som guide i byen
  • Opsætning og nedtagning af lys og lyd i forbindelse med koncerterne i byen - og vagttjeneste for at passe på grejet
  • Små og store, men veldefinerede opgaver
Der vil kommer nogle infomøder, når vi nærmer os, men indtil videre har vi blot brug en tilkendegivelse af hvor mange der er interesseret. Tilmeld dig nedenfor - du binder dig ikke for noget :-)

Du kan læse mere mere om landstævnet her: https://www.dgi.dk/landsstaevne