Krudtugler Mix børnehavebørn

Krudtugler Mix (børnehavebørn) tirsdag 16.30 - 17.30

Holdet for alle drenge og piger i børnehavealderen. Vi starter med en halv times leg og opvarmning hvorefter vi brænder en masse krudt af i springcenteret den sidste halve time.

De ældste 5-6 år starter i OD-hallen mens de yngste 3-4 år starter i bevægelsessalen. Hvis der er en skæv fordelingen mellem de to hold vil vi flytte nogle af børnene rundt, så de to hold bliver ca. lige store.

Sæsonen løber fra uge 36 - 12.
Der er ferie i uge 42, 51+52 og 7.
Forårsopvisning 25/3-2023.

Holdledere: Kamilla og Lotte