Gym Sydfyn Spring & Leg

Går du i 0. - 3. klasse eller 4. - 6. klasse og elsker gymnastik? Så kig lige her!!

Hvis du er klar til at bruge et par lørdage i selskab med fede instruktører og gode venner, så synes vi, at du skal melde dig til Gym Sydfyn Spring og Leg.

Det er træninger, som går ud på at have det skide sjovt, lære en masse fed gymnastik og spring, hygge med gode venner og lære nye venner at kende.

Træningerne varer 3 timer, og du vil blive udfordret lige meget hvilket niveau du er på og ALLE er velkomne.

Så tag dine kammerater i hånden og kom til træning - jo flere vi er, jo sjovere bliver det :-)
0.-3. klasse
Træningerne vil bestå af sjove gymnastik-lege med og uden redskaber og en masse spring. Det vigtigste er, at alle får en god dag med masser af sjov og ballede sammen med gode og nye venner. Man behøver ikke være tilmeldt et gymnastikhold i sin forening for at deltage, og alle niveauer er velkomne og vil blive taget imod med åbne arme. Forældre er velkomne til at blive under hele træningen og kigge på, hvis man har lyst til det.

4. – 6. klasse
Træningenerne vil bestå af en helt masse gymnastik for alle niveauer, og man behøver ikke gå til gymnastik for at deltage. Vi skal have det sjovt, vi skal lære gymnastik og vi skal brænde en masse energi af. Gymnasterne vil blive udfordret i ting de kender til, men også stationer og udfordringer som man ikke kender.

Man tilmelder sig nedenfor og prisen pr. gang er 50 kr.
Til hver træning medbringes:
  • Gymnastiktøj
  • Drikkedunk - gerne med saftevand
  • Lille forfriskning ("gnave-grønt", frugt eller en bolle)
  • Evt. håndklæde til bad efter træning
​Tilmelding foregår via SG, så man skal have oprettet en Conventus-profil i deres system for at tilmelde sig. Din Conventus-profil fra Ollerup Gymnastikforening kan ikke anvendes. Har du tidligere været til Gymnastik- eller Parkourcamp i SG har du sandsynligvis allerede en profil i deres system, og ellers opretter du den blot ved at trykke på knappen nedenfor.

Piger 0. - 3. klasse
Lørdag den 26. oktober kl. 9.30 - 12.30