Er du vores nye instruktør?

Ollerup Gymnastikforening satser på breddegymnastik med høj kvalitet, hvor der skal være plads til alle og hvor vi har det sjovt.
De frivillig kræfter er en bærende del af Ollerup Gymnastikforening, og vi tilbyder gode vilkår til alle vores frivillige:
  • Omkostningsgodtgørelse
  • Frikontingent til Motion & Fitness eller et gymnastikhold
  • Mulighed for at komme på alle de relevante kurser man har lyst til
  • Instruktørfester, gaver og andre goder
Kunne du tænke dig at blive en del af en fantastisk forening, så tøv ikke med at tage kontakt til os!
Som ny instruktør, vil du naturligvis bliver koblet sammen med nogle mere erfarne og få alt den støtte du har brug for.

Til den kommende sæson kunne vi godt bruge instruktører til følgende hold:
  • Pigespring Micro (2. – 3. klasse)
  • Drengespring Mini (4. – 6. klasse)
  • Pigespring Mini (4. -5. klasse)
  • Rytmepiger (2. – 5. klasse)
  • Rytmepiger (fra 6. klasse)
  • Dansehold (fra 3. klasse)
  • Parkour
  • Juniorklub+ (fra 4. klasse)
  • eSport
  • Pilates
Har du derudover en god idé som vi ikke selv har tænkt på, er du også meget velkommen. Vi er altid åben overfor at prøve nye ting af!

Lyder det som noget for dig eller ønsker du at høre nærmere, så tag kontakt til bestyrelsen på ollerupgymnastikforening@gmail.com eller pr. telefon 24 76 57 68.