Disneyholdet 2-6 år

Disneyholdet fredag 17.30 - 19.30 (ulige uger)

i springcenteret

Holdleder: Martin Sjølund

På Disney-holdet kan ugen sluttes godt af med et par timers leg og hygge i selskab med andre forældre og deres børn. Der lagt op til en del fri leg og holdet er ikke et opvisningshold, så der er tale om ren hygge :-) Betalinger dækker både forældre og barn. OBS! Tilmelding skal ske i barnets navn.

Inkl. i prisen er:
  • Forenings t-shirt til barnet (udleveres i starten af sæsonen)
HUSK af opdatere trøjestørrelse i Conventus ved tilmelding. Hvis du anvender eksisterende profil gøres dette via Medlemslogin.

Datoer til kalenderen:
  • Sæsonen løber fra uge 36 - 12. Ferie i uge 42, 51, 52, 1 og 7.
  • Juletræsfest 19/12-2023
Pris: 495 kr.

Man skal være tilmeldt holdet inden man møder op til træning. Kontingentet tilbagebetales indenfor de første 3 uger efter sæsonstart, hvis man fortryder. Herefter er tilmelding bindende.

Tilmelding her