Børnegymnastik

Mor/far & mig (1-4 år)

Tirsdag 16.00 - 17.00 i springcenteret.

Holdet for de mindste ifølge med mor eller far.

Vi leger på redskaber, synger, klapper, løber, tramper, kryber, kravler, hopper, ruller og udforsker kroppens bevægelser. Vi bruger en masse krudt og finder kroppens rytme. Der skal kun betales for børnene på holdet, men det forventes, at både mor/far og barn møder omklædt og er aktive på holdet.

Holdledere: Lotte Boserup, Anne Halmø Laulund Skotte, Kamilla Boesgaard Pedersen og Christian Bæk

Pris: 695 kr. (inkl. t-shirt til 1 barn og 1 voksen til forårsopvisningen)

Krudtugler Mix (børnehavebørn)

Tirsdag 16.30 - 17.30 i bevægelsessalen/springcenteret

Holdet for børn i børnehavealderen.

Vi starter med en halv times leg og bevægelse som opvarmning, hvorefter vi bygger nogle fede og udfordrerne baner i springcenteret, som vi kan brænde en masse krudt af på.

Holdledere: Lotte Boserup, Anne Halmø Laulund Skotte, Kamilla Boesgaard Pedersen og Jacob Grube Rasmussen

Pris: 695 kr. (inkl. t-shirt til forårsopvisning)