Børnegymnastik

Mor/far & mig (1-4 år)

Tirsdag 16.00 - 17.00 i springcenteret og OD-hallen.

Holdet for de mindste ifølge med mor eller far.

Vi leger på redskaber, synger, klapper, løber, tramper, kryber, kravler, hopper, ruller og udforsker kroppens bevægelser. Vi bruger en masse krudt og finder kroppens rytme. Der skal kun betales for børnene på holdet, men det forventes, at både mor/far og barn møder omklædt og er aktive på holdet.

Holdledere:

Pris: 695 kr. 350 kr. frem til påske

Krudtugler Mix (børnehavebørn)

Tirsdag 16.30 - 17.30 i bevægelsessalen, springcenteret og OD-hallen.

Holdet for børn i børnehavealderen.

Vi starter med en halv times leg og bevægelse som opvarmning, hvorefter vi bygger nogle fede og udfordrerne baner i springcenteret, som vi kan brænde en masse krudt af på.

Holdledere:

Pris: 695 kr. 450 kr. frem til påske (inkl. t-shirt og shorts til forårsopvisningen) (inkl. t-shirt til forårsopvisning)

Holdet er pt. lukket for online-tilmelding.
Kontakt os venligst på ollerupgymnastikforening@gmail.com hvis du har været til prøvetræning, men endnu ikke har nået at tilmelde dit barn.

Disneyholdet

Fredag i ulige uger (39 - 11) fra kl. 17.30-19.30  i springcenteret/OD-hallen

Målgruppe: Børn i alderen 2-6+ år - sammen med deres aktive forældre!

Disneyholdet forener gymnastik og leg sammen med dit barn (den "gode forælder"), med en times fysisk aktivitet for fuld udblæsning sammen med de andre forældre (den "egoistiske forælder"), mens børnene ser Disney Sjov eller tegnefilm.

Kl. 17.30 starter med redskabsleg, spring og akrobatik, der stimulerer og udfordrer barnets sanser og motoriske udvikling.

Kl. 18.25 kommer ungerne i nattøj og placeres foran det medbragte TV, og forældrene har nu en time med hockey, volley, ultimate, fodbold og styrketræning, mm. Vi varierer aktiviteterne efter ønsker og behov.

Kl. 19.30 bugserer vi ungerne direkte hjem i seng og har derefter en hel aften, hvor vi kan se respektive ægtefæller/kærester dybt i øjnene ;-)

Pris: 300 kr. pr. familie for ca. 12 gange - OBS! det er barnet der skal tilmeldes.