Børnefloorball

Floorball for børn 9-14 år

Torsdag 17.30 - 19.00 i Halvalla - opstart 3. december 2020

Instruktør: Emil Hass Bak-Rasmussen

Floorball er en sport for alle og det er mega sjovt.
Det er et holdspil med action, udvikling af fede tricks og skud, god træning og motion, og så kan spillet spilles i mange variationer. Både piger og drenge er velkommen.

Vi spiller, fordi det er sjovt og lærende, og fordi vi vil skabe et hold i en hyggelig og inkluderende atmosfære med et godt sammenhold. Vi deltager ikke i turneringskampe, men kan godt finde på at arrangere kampe med/mod andre ligesindede.

Vi har alt udstyret – en fuld bandebane, mål, bolde og stave som man kan låne. Du skal bare møde op i gode indendørs sko og tøj du kan svede i ;-)

Træningen vil bestå af opvarmningsøvelser, teknikøvelser og sammenspil – og selvfølgelig masser af spil til 2 mål!

Kom og prøv gratis resten af året. Herefter skal tilmeldes - opstartspris kun 300 kr. frem til 1/6-2021.